Exclusieve Gebieden

Alle gebieden van uw franchisenemers vastgelegd en visueel weergegeven in een interactieve tool in de Cloud. De Exclusieve Gebieden applicatie biedt u als franchisegever de mogelijkheid eenvoudig inzicht te verkrijgen in de indeling, optimalisatie en inhoud van alle gebieden van uw franchisenemers.

Toepassingen

  • Eenvoudig vaststellen van exclusieve en niet exclusieve gebieden (ook wel A- en B-gebieden)
  • Automatisch genereren van nieuwe gebieden op basis van diverse variabelen
  • Per gebied alle kerngegevens incl. concurrenten
  • Het gebied kan worden vastgesteld op basis van postcode en het aantal inwoners, of andere variabelen
  • Exporteren, hechten aan franchise overeenkomst
  • Veelal gebruikt als basis voor het Witte Vlekkenplan

Zoom in met het muiswiel, en klik op een pinpoint om de vestiging te selecteren. U kunt eenvoudig postcodegebieden selecteren of deselecteren door er dubbel op te klikken. Meerdere gebieden kunnen tegelijk geopend worden. Door met de muis in een gebied te klikken kan dat gebied als A-gebied (exclusief) of als B-gebied (mag wel exploiteren, maar onder voorbehoud) worden aangemerkt.

Door op het zwarte blokje te klikken wordt het informatiescherm getoond met de gegevens van de geactiveerde gebieden. Welke gegevens dat zijn kan per cliënt worden aangepast. Door op 'exporteren' te klikken worden de gegevens van het gebied geëxporteerd naar Excel.

Wilt u de Exclusieve Gebieden applicatie graag Live in actie zien? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze specialisten.
Vrijblijvende afspraak

Vraag hier uw demo aan