Exclusieve gebieden

Er is een combinatie tot stand gebracht van OpenStreetMap, postcodekaarten en een koppeling met databases van o.a. CBS, BAG en KvK. Omdat er een maandelijkse update wordt gemaakt van alle shoplocators is de data actueel en uitermate betrouwbaar.

Resultaat is dat een formule op een eenvoudige wijze het verzorgingsgebieden kan vaststellen. Eventueel kan dit nog worden onderverdeeld in A (exclusieve) en B (niet-exclusieve/gedoog)  gebieden. Het verzorgingsgebied kan worden vastgesteld op basis van postcode, het aantal inwoners, reistijd en andere variabelen. Eenvoudig kunnen gebieden worden toegevoegd of verwijderd, zo kan op eenvoudige wijze het optimale gebied worden bepaald.

De belangrijkste voordelen:  Gebruiksvriendelijk, eenvoudig doseren van gebieden, belangrijkste gegevens marktgebied direct in beeld, de selectie kan worden opgeslagen, een gebied kan niet dubbel worden weggegeven en van het geselecteerde gebied kan een printje worden gemaakt dat aan de overeenkomst kan worden gehecht. Ook kan de applicatie worden gebruikt als basis voor het maken van een witte vlekkenplan.

Belangrijkste voordelen:

  • Vastleggen van exclusieve en niet-exclusieve gebieden
  • Duidelijk overzicht van bezette en vrije gebieden
  • Optimale verdeling van gebieden tussen franchisenemers
  • Basis voor witte vlekkenplan

Gratis voorbeeld

Om u te overtuigen van onze diensten en producten kunt u hieronder, geheel gratis, een Exclusieve gebieden voorbeeld opvragen.
Vul uw gegevens in en u krijgt van ons het document toegestuurd.

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw email (verplicht)

Uw Telefoon/mobiel nr.(verplicht)