Bezorgingsgebied
Voor veel (food)retailers is bezorging essentieel onderdeel van de formule. Of het nu verse maaltijden zijn, boodschappen, of kleding. Nederlandse consumenten besteedden jaarlijks meer dan €23 miljard aan online aankopen. Veel van deze aankopen worden thuisbezorgd, een kleiner aandeel wordt in een plaatselijke winkel opgehaald.
Het bezorgingsgebied beschrijft het gebied waarbinnen een desbetreffende vestiging haar producten bezorgd. Deze komt niet altijd overeen met het verzorgingsgebied. Voor te stellen is dat een fastfood formule slechts in een beperkte reistijd de producten warm en vers kan bezorgen bij haar klanten. Het bezorgingsgebied is dan kleiner dan het totale verzorgingsgebied.

First Retail kan u niet alleen helpen met het bepalen van uw optimale bezorgingsgebied, daarnaast hebben we ook informatie over de bezorging gebieden van veel fastfood formules. Biedt u, of uw concurrenten, diensten aan via Thuisbezorgd? First Retail kan voor u de bezorggebieden van deze formules inzichtelijk maken.Meer info

Vraag hier uw demo aan