Applicaties


First Retail levert applicaties waar bedrijven zelf 'aan de knoppen zitten'. Zo wordt de expansie gestuurd op basis van feitelijke data en analyses.

Quickscan


De Quickscan tool van First Retail vormt de basis voor een gedegen expansie en witte vlekkenplan. U bepaalt uw marktstrategie op basis van feiten en cijfers. In de praktijk geeft de Quickscan een belangrijke bijdrage aan de invulling van de informatieplicht van de franchisegever aan dienst franchisenemers.


Meer info
 
 

Exclusieve Gebieden


Alle gebieden van uw franchisenemers vastgelegd en visueel weergegeven in een interactieve tool in de Cloud. De Exclusieve Gebieden applicatie biedt u als franchisegever de mogelijkheid eenvoudig inzicht te verkrijgen in de indeling, optimalisatie en inhoud van alle gebieden van uw franchisenemers.


Meer info

Distributieve Analyse


De Distributieve Analyse van First Retail is dé tool voor uw formule om verzorgingsgebieden en concurrenten goed in kaart te brengen. U kunt de omzetten van uw vestigingen inzien, alsmede marktgegevens van buurten en wijken binnen het geselecteerde gebied.


Meer info
 
 

Witte Vlekken Plan


Een Witte Vlekken Plan is een benoeming van alle Witte Vlekken van uw formule in Nederland, eventueel gesorteerd op prioriteit. Dit plan vertelt u waar u zich bij voorkeur zou moeten vestigen met uw formule.


Meer info
Heeft u vragen?

Kom in contact met onze experts


Kom in contact